WBL-Consulting

Myytävät


MYYTÄVÄT

Kohde 8960

ELINTARVIKEALAN YRITYS

Toimivan lihansavustamon liiketoiminta kasvupotentiaalin omaavassa ympäristössä Kuortin Abc-liikenneaseman kupeessa. Täysin käyttövalmiit, siistit ja elintarvikealan normit täyttävät tilat ja laitteet, jotka soveltuvat monenlaiseen toimintaan (lämmin/kylmä savustamo, kalatuotteiden valmistus, leipomo, ravintolatoiminta, panimo ym.). Oma tontti. Mahdollisuus ostaa maata jossa 600 neliön lisärakentamisoikeus. Vieressä sijaitsevan Abc-liikenneaseman syöttö suoraan yrityksen kulmalle ,jossa käviämäärä yli 3 milj.asiakasta /v. Yrittäjäpariskunta siirtymässä eläkkeelle, mutta on valmis luovuttamaan kaiken tietopääoman ja reseptiikan uuden yrittäjän niin halutessa. Yrittäjät ovat tulleet valituksi vuoden 2017 Yrittäjäksi eli kaikki edellytyksen toimia jatkossa luulisi olevan myös nuoremmilla. 

Lisätiedustelut: Vesa,  0400 538862


Kohde 8959

METALLIYRITYKSEN LIIKETOIMINTA

Myydään liiketoimintakauppana Metalliyrityksen omat tuotteet 4 kpl sekä niihin liittyvät työkalut sekä suurin osa laitteista. Myös puolivalmista varastoa siirtyy kaupan mukana. Tuotteiden valmistukseen annetaan koulutus ja taustatuki. Myynnin koeponnistus on tehty eikä reklamaatioita olet juurikaan tullut. Potentiaali on täysin selvittämättä koska jälleenmyyjiä ei ole kontaktoitu. Tarve on aiheuttanut tuotteiden suunnittelun ja valmistuksen ja oma-aloitteiset tiedustelijat ovat myös tuotteensa saaneet edullisesti tarpeeseensa. Kyseessä on kausituotteet (kesä) jolloin talvella voi tehdä tuotteet, alkukeväästä markkinoida jälleenmyyjille ja kesällä laskuttaa. Tilaa tarvitset vain n. 100 m2. 

Hinta varastoineen : 70 000€

Lisätiedustelut: Vesa,  0400 538862


Kohde 8958

 MYYDÄÄN KULJETUSLIIKE


Myydään Kuljetusliike tai liiketoiminta  (Kanta-Häme)
Energiahakkeen kuljetuksia joita ajetaan vakioajona. 
Luotettava ja hyvä päämies jonka kanssa toimintaa tehdään 
yhteistyössä ja jatkosta on sovittu. 1 Ammattitaitoinen
kuljettaja siirtyy kaupassa ja toimintaan saa perehdytyksen.
Auto on uudehko ja kärry on kunnostettu sekä maalaus tilattu
koko yhdistelmään joka hoidetaan myös ennen kauppaa. Ajetaan
energiahaketta, turvahaketta, kuorihaketta.
Ei ole paikkakuntasidonnaista ja ajetaan mm. Lahteen, 
Porvooseen, Hämeenlinnaan, Vantaalle ym.
Myydään omistajan sairastumisen vuoksi.
Tarkempia tietoja saa yritysvälittäjältä:
Suomen Liiketoimintakaupat / Vesa Leppänen  0400 538862

Kohde 8957

MYYDÄÄN AUTOKORJAAMO  (Heinola)

Myydään pitkään toimineen autokorjaamon liiketoiminta ja mahdollisesti myös kiinteistö jossa toimitila sijaitsee.Toimitilat ovat vilkkaalla paikalla jossa on myös muun alan liikkeitä ja hyvä asiakasvirta. Myydään eläkkeelle jäämisen johdosta.

Autokorjaamossa on 3 nosturia ja mahdollisuuksia toiminnan laajentamiseen. Työllistää nyt yrittäjän lisäksi 1- 1,5 henkilöä. Kiinteistö on myyjän osakeyhtiön omistama, josta suurempi osa tilasta on vuokrattuna ja tuottaa vuokratuottoa. Kiinteistö on hyvin huollettu. Kiinteistöstä on tehty myös arviokirja.

Useampi mahdollisuus siis tehdä kauppaa.

Ota yhteyttä: 

Suomen Liiketoimintakaupat

Vesa Leppänen,  vesa.leppanen@wbl.fi    0400 538 862Kohde 8956

MYYDÄÄN SÄHKÖASENNUSLIIKE   (Osakekanta 100 %, HKI)

Osakeyhtiö on asennustöitä sekä sähkösuunnittelua tekevä
yritys jonka kotipaikka on Helsinki ja toimialueena on
Uusimaa sekä Hämeen alue. Yritys on perustettu 1993.
Myytävänä on koko osakekanta.
Myymisen syy on eläkkeelle jäänti.
Osakeyhtiö on vakavarainen ja se on tehnyt normaalisti voittoa.
Liikevaihto on vaihdellut 300-600 000€ välillä.
Lisätiedot yritysvälittäjältä:
Vesa Leppänen, vesa.leppanen@wbl.fi
0400 538 862


Kohde 8955

MYYDÄÄN PUUSEPÄNLIIKE  (Luvia )

Myydään perinteikkään Puusepänliikkeen liiketoiminta sekä toimitilat kaikkine laitteineen. Myyjällä on pitkä kokemus ikkunoiden ja ovien valmistamisesta sekä kaikista muista puusepän tuotteista tilausten mukaan.

Ostajaa avustetaan siirtymävaiheessa sovitusti, eli annetaan tiedoksi mahdolliset ostajat, avataan toiminnan pyörittämiseen vaikuttavat oleelliset seikat, sekä annetaan opastus koneiden käyttöön perusteellisesti.

Toimitilat: Lämmintä tilaa n. 500 m2 sekä ulkorakennus + kuivaamo. Oma kiinteistö ja rakennukset. (Halli jossa työtilat, toimisto, taukotilat, suihku ja wc) Toimitilat sijaitsee loistavien tieyhteyksin varrella 8 tien vieressä. Helppo tuoda ja helppo viedä tuotteita.

Mahdollisuus jatkaa tilavissa ja toimivissa tiloissa puusepän töitä ammattimaisesti ja tilat sekä koneet saa ostaa nyt edullisesti.

Tarkemmat tiedot välittäjältä: Vesa Leppänen

vesa.leppanen@wbl.fi   +358 400 538 862

www.liiketoimintakaupat.fi


Kohde 8954

MYYDÄÄN MATKAILU - JA VIRKISTYSKESKUS JÄRVEN RANNALLA  (Keski-Suomi, Kartano)

Myydään matkailu- ja virkistyskeskus järven rannassa. Vuodepaikkoja vuodenajasta riippuen nyt käytössä 80-100. Venelaituria, uimarantaa, rantasaunaa, kotaa ja laavuasisältävä kokonaisuus. Runsaasti nurmikkoaluetta.

Osaa sisätiloista peruskorjataan parhaillaan täysin ja osa on jo uudistettu osittain. Kokonaisuus sisältää huoneita sekä huoneistoja.

Ravintolan valmistuskeittiö on tilava ja mahdollistaa isompienkin ryhmien ruokailut. Ravintolatiloja on useampia 150-350 henkilölle. Yleisötapahtumia on jo monenlaisia ja lisää kehitetään jatkuvasti. Loistavat liikenneyhteydet maitse, vesitse ja jopa ilmateitse. Myös vapaa-ajan tekemismahdollisuuksiin panostetaan.

Puitteet ovat superhienot. Kartano odottaa uutta visionääriä kehittämään lisää.
Soveltuisi monenlaiseen käyttöön. Osaa tiloista voisi vuokrata vakituisesti esim. Seniorihuoneiksi. Tilat soveltuisi hyvin vaikka tapahtuma-, ja konserttijärjestäjille.

Huonemäärät ja muut tärkeät tiedot ilmoitetaan kiinnostuneille kun kaupankäyntiä koskeva salassapitosopimus on ensin tehty.

Kun kiinnostaa niin älä jätä tilaisuutta käyttämättä vaan ota vain heti yhteyttä.

Yhteydenotot: Suomen Liiketoimintakaupat

Vesa Leppänen   0400 538 862Kohde 8952

MYYDÄÄN KUKKA JA HAUTAUSTOIMISTO  (Satakunta)

Noin 60 vuotta toiminnassa ollut Kukka ja Hautaustoimiston liiketoiminta on
myytävänä kokonaisuudessaan. Omat toimitilat sekä kalusto. Lisäksi myydään
vaihto-omaisuus. Tuottavaa ja varmaa toimintaa uudelle jatkajalle.
Liikkeenluovutuksen jälkeen opastetaan toimintaan jolloin jatkaja saa keskittyä muihin yrittämiseen liittyviin asioihin heti alussa paremmin. Liikepaikka ja palvelu on hyvin tunnettua ja perusliikevaihto on siirrettävissä. Silti potentiaaliakin on vielä ja tuloksentekokykyä voi lisätä.

Yritysvälittäjältä voit pyytää salassapitosopimuksen ja sen jälkeen voidaan käydä keskusteluja vapaasti ja tarkemmin.

vesa.leppanen@wbl.fi

Kohde 8951


MYYDÄÄN RAVINTOLA  (Turku, keskusta)

VIINI JA RUOKA, RUOKA JA VIINI.

VIINI JA VIINIKELLARI, KELLARIRAVINTOLA JA RUOKA. TÄYDELLISET YHDESSÄ.

Nyt jos koskaan nämä on helppo yhdistää.

Myydään pitkät ravintolaperinteet omaava ravintola Turun keskustassa. Ravintola on aikaisemmin toiminut juomaravintolana mutta koki toiminnanmuutoksen vuonna 2010, jolloin ravintola remontoitiin täydellisesti ruokaravintolaksi. Asiakaspaikkoja on 100, A-oikeudet. Ravintola on  hieno ja jopa täysin erillainen muihin verrattuna, johtuen siitä että ravintola on rakennettu tiiliseen ja tunnelmalliseen
kellaritilaan.

Katso kuvat ja ihastu:  ilmoitustunnus 4834, www.yritysporssi.fi

Tiedustelut: Yritysvälittäjä Vesa Leppänen, Suomen Liiketoimintakaupat ,  info@wbl.fiKohde 8950

MYYDÄÄN NESTE HUOLTOASEMA JOSSA ON RAVINTOLA.

Sopii hyvin kimpalle, jossa on esim. 2 yrittäjää ja kiinteistösijoittaja vuokraisäntänä.

Uudellamaalla Karjalohjalla sijaitseva Neste huoltoaseman sekä ravintolan liiketoiminta on myynnissä kiinteistöineen. Asemalla on 2 polttoainemittaria, 95 / D sekä 95 / 98 ja molemmissa on automaatti sekä kassalle maksu järjestelmä. Rakennus on rakennettu -63 mutta on uudistettu 2009 jolloin uusittiin koko katto, kaikki julkisivut uusittiin sekä osa sähköistyksistä ja viemäröinneistä. Lisäksi rakennettiin kokonaan uusi lisäosa n. 180 m2. Rakennuksen koko pinta-ala on nyt 515 m2.

Asemalta saa lounasta sekä tilauksesta ruokaa ja kahviosta itse tehtyjä tuoreita

munkkeja ym. Kahviossa on Veikkaus sekä Toto ja Alkon tilauspiste. Paikalliset tuntee asemapaikan nimellä Unkanbaari ja paikassa on mukava henki ja asiakkaat ovat tyytyväisiä. Asema on nyt myynnissä henkilökohtaisista syistä.

Tervetuloa jatkamaan pitkään toiminutta liiketoimintaa vakioasiakkaiden ja mökkiläisten kanssa.

Yritysvälittäjä Vesa Leppänen, Suomen Liiketoimintakaupat ,  info@wbl.fi

8948

KANNATTAVA HUOLTOASEMA JA KORJAAMO (Päijät-Häme, Sysmä)

Hyvässä kunnossa oleva ja hyvin hoidettu huoltoasema ja autokorjaamo jo vuodesta 1967 samalla paikalla toiminut ja nykyinen yrittäjä toiminut vuodesta 1991 alkaen. Yritys toimii omassa kiinteistössä ja siinä on TB huoltoasema, kahvio c oikeuksilla/ myymälä sekä Autoasikorjaamo. Noin 500 k-m2. Asiakaspaikkoja 40 + 18 (terassi).

Tällä asemalla on jo tehty nykylainsäädännön mukaiset uudistukset.

Hyvin tuottava asema jossa on potentiaalia lisätä toimintaa tilojen puolesta.

Rahoitukseen hakua varten on kiinteistöstä teetetty arviokirja ulkopuolisella asiantuntijalla.

Asiakaspaikkoja 40 + 18 terassilla.

----------------------------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kohde 8945

VALMIS ELINTARVIKETEOLLISUUDEN TOIMITILA JA/TAI YRITYS (Satakunta)

Elintarvikealasta kiinnostuneille, yrittäjäksi aikoville, yrittäjille, kokeille, catering yrityksille sekä elintarviketuotantoyrityksille sopiva elintarvikkeiden tuotanto,- ja jalostustila sekä toimintaa tukeva valmis
myyntipaikka Porin kauppahallisssa on myynnissä. Taajaman keskustan lähellä, loistavien yhteyksien ja 8-tien varrella sekä näkyvällä ja hyvällä paikalla elintarvikealalle sopiva tuotantotila jossa on myös myymälä (ja lisäksi kauppahallin kauppapaikka). Toimitila on parhaillaankin liiketoimintakäytössä ja rakennettu 10 vuotta sitten kalanjalostustilaksi mutta tilat soveltuisi erinomaisesti myös muuhunkin elintarviketeolliseen käyttöön sellaisenaan.

Iso tontti jossa on tilaakuljetusautoille sekä myymälän asiakkaille. Toimitilassa on 307m2 hyötytilaa. Tuotantotilasta on erotettu myös myymälä, varastohuoneita, kalan savustushuone, 2 kpl kylmähuoneita, 1 pakastinhuone, sekä sosiaalitilat.
Porin kauppahallissa on myyntitila jossa valmiina 4 kpl kylmiä myyntitiskejä. Tuotantotila on kunnan vuokratontilla
ja vuokra on erittäin edullinen. Voidaan myydä eri tavoin tai mahdollisesti jopa vuokrata toimitiloja uudelle yrittäjälle.
1.Osakekannan kauppa (koko yritys)
2.Liiketoiminnan kauppana (Liiketoiminta kokonaisuudessaan tai osa ja rakennus)
3.Tuotantotilana toimiva rakennus (Rakennuksesta on arviokirja)
4.Vuokrata tuotantotilat sekä myyntipaikka kauppahallissa
Elintarviketeollisuuden aloilla vaaditaan toimitiloita enemmän ja siksi niitä on hyväksyttynä vähemmän tarjolla. Tässä tilassa voit harjoittaa esimerkiksi kalan käsittelyä, savustamista ja suoramyyntiä, liha-alan tuotantoa ja suoramyyntiä, leipomotoimintaa, ruoan käsittelytoimintaa ym.

Uuden yrittäjän tuotteet ja linjaukset ratkaisevat tulevaisuuden liikevaihto-, ja tuottotasot. Toimitilat ja sijainti on todettu hyviksi ja kauppahallin myyntipaikkahan on aina toimiva.


Ota yhteyttä ! 0400 538862 Vesa Leppänen, info@wbl.fi

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kohde 8944

MYYDÄÄN KAHVILA/ LOUNASRAVINTOLA 

(2 tien varrella, Uusimaa)

Myydään samalla omistajalla 10 vuotta toiminut kahvilan liiketoiminta valtatie 2 varrelta. Ravintolarakennus on oma.  . Rakennus on laadukkaasta Mammuttihirrestä paikalleen rakennettu ja lounasravintolassa on nykysäännösten mukainen loistotekniikka. Kahvilassa on ruoan valmistuskeittiö ja tarjolla on on lounasta, a´la carte aterioita sekä burger aterioita . Anniskeluoikeuksia ei ole vielä, mutta uusi omistaja voi hakea jos haluaa. Asiakkaiden tykkäämä ruokapaikka jonka aukioloaikoja voi muuttaa halutessaan.

Tämän liiketoimintakaupan hinnan suurin osa on rakennukseen liittyvää hintaa, ja tässä laadukkaassa rakennuksessa hinta varmasti säilyy, riippumatta siitä mikä on vuosien toiminnan jälkeen liiketoiminnan tila. Kun taas vastaavaa kilpailijaa ei lähistöllä ole, voidaan ajatella tämän liiketoiminnan olevan hyvällä ja vakaalla pohjalla. Yrittäjä maksaa siis liiketoiminnalla varmaa reaaliomaisuutta jonka voi muuttaa tarvittaessa rahaksi tai siirtää muuhun paikkaan.

Koska tilat ovat uudehkoja ja säännösten mukaisia remonttitarvetta ei ole, joten voi heti aloittaa vain työt. Myyjän alkuajan tuki on olemassa sovitusti. Siisti ja toimiva kokonaisuus huolletuilla laitteilla. Myydään rakennuksen lisäksi koko liiketoimintakokonaisuus.

Pyydä esite: info@wbl.fi  tai soita Vesa Leppänen 0400 538862

vesa.leppanen@wbl.fi

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kohde 8943
HUOLTAMOYRITYS. 
Kokonaisuus, Kiinteistö tai Liiketoiminta. (Kuhmo, Neste)
YKSI PARHAISTA HUOLTOASEMISTA ASIAKASVIRRALLA SEKÄ TALOUDELLISELLA
MENESTYKSELLÄ MITATTUNA.
Myydään Kainuussa Kuhmon kaupungissa toimiva huoltamoyritys.   Hyvällä ja
keskeisellä liikepaikalla.   Polttoainejakelu, Korjaamotoiminta, Voimakas
ravintolatoiminta ( Pizza, Burger, Lounas).  Liiketoiminta ja kiinteistö eriytetty
omiksi yhtiöiksi. Soveltuu hyvin pariskunnalle tai kimppayrittäjälle. Pitkäaikainen
osaava henkilökunta. Vahva asiakaskanta. Kannattava toiminta jossa erittäin hyvä
käyttökate.  Nykyisen yrittäjän eläköitymisen johdosta myytävänä. 
Myyjän tuki alussa onnistuu hyvin. Hyvät mahdollisuudet kehittää toimintaa.
Tarkemmat tiedot myytävästä kohteesta saa salassapitosopimuksen jälkeen.
Yhteydenotot soittamalla, yhteydenottolomakkeella tai sähköpostilla: 
info@wbl.fi    Vesa Leppänen, 0400 538862

Kohde 8942

MYYDÄÄN HUOLTOASEMA  (Pohjois-Savo)

Myydään pienellä paikkakunnalla sijaitsevan pitkään toimineen  vakituisen asiakaskunnan omaavan paikkakunnan ainoan huoltoaseman liiketoiminta ja kiinteistö tai vaihtoehtoisesti osakeyhtiön koko osakekanta. Rakennuksessa on myymälä, kahvio ja korjaamotilat. Oma tontti ja rakennukset. Asemalla on veikkaus, oluen vähittäismyynti, tupakanmyynti, polttoainemyynti, nestekaasu sekä erillaisia tarvikkeita autoon, kotiin, vapaa-aikaan ym. Sopii hyvin esim. yrittäjäpariskunnalle. Nykyinen yrittäjä opastaa tarvittaessa ja auttaa ostajan alkuun. Sopimus on uudelleen neuvoteltu polttoaineiden osalta ketjujen kanssa.


Liiketoiminnan myynnin hintaluokka n. 120 t, +  vaihto-omaisuuden arvo kauppapäivänä. Lisätietoja saa pyytämällä yritysvälittäjältä salassapitosopimuksen.


Yhteydenotot yhteydenottolomakkeella tai sähköpostilla: info@wbl.fi
Yritysvälittäjä Vesa Leppänen, Suomen Liiketoimintakaupat ,  info@wbl.fi

--------------------------------------------------------------------------------------------------------